Geniet van je wijn op de optimale temperatuur

local_shipping

VERZENDING EU & VS

We bieden snelle en betrouwbare verzending naar zowel de VS als de EU, zodat je bestellingen je probleemloos bereiken.
favorite

Made in Belgium

Ons product komt met trots uit België en weerspiegelt het rijke erfgoed en het kwaliteitsvakmanschap van deze Europese natie.

attach_money

30 Dag geld-terug-garantie

We bieden een 30 dagen geld-terug garantie, zodat je gerust kunt zijn en vertrouwen hebt in je aankoop.

support_agent

KLANTENSERVICE

Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je te helpen met vragen of problemen, zodat je hulp krijgt wanneer je die nodig hebt.

QelviQ Uw persoonlijke sommelier

De QelviQ Personal Sommelier is een prachtig ontworpen draagbaar temperatuurregelapparaat dat elk type wijn op de ideale serveertemperatuur brengt. In combinatie met de bijbehorende QelviQ-app wordt het echt uw persoonlijke sommelier bij het leveren van wat echt de ultieme wijnervaring is.Wanneer de zeer geavanceerde QelviQ-hardware en -software zijn aangesloten, wordt een systeem ingesteld dat gebruikmaakt van de modernste internet-of-things-technologie om die laatste mijl van de reis van uw wijn op te lossen.

invert_colors   Geen water of ijs nodig
support   Prachtig strak ontwerp
bluetooth   App gecontroleerd
touch_app   Eenvoud & Intuïtief
settings_remote   Firmware opwaardeerbaar
autorenew   Zelfstandig werken
Peltier-technologie
Peltier gebruikt elektrische stroom om je wijn zowel te verwarmen als te koelen
biotech
Eenvoudig en intuïtief
Het is zo makkelijk te gebruiken! Alles gaat via de app
sentiment_satisfied_alt
wine_bar
Wijn op de optimale temperatuur
Eindelijk kun je van je wijn genieten op de juiste temperatuur
electrical_services
Geen ijs of 

water nodig

Je hebt geen ijs of water nodig, want dit apparaat gebruikt peltier om je wijn te koelen en te verwarmen.

DE QELVIQ IS VERKRIJGBAAR IN 3 KLEUREN

Voor een beperkte tijd is de QelviQ €395 in België

Op voorraad
This product has no images.
Beschikbaar vanaf half november
Beschikbaar vanaf half november

HET HART VAN QELVIQ

De app omvat alles en dient zelfs als afstandsbediening voor de QelviQ en is helemaal gratis!

1. Ideale serveertemperatuur

Onze app biedt een ongeëvenaard voordeel met toegang tot een uitgebreide database van meer dan 350.000 verschillende wijntemperaturen.

2. combinaties met wijn

Of je nu een krachtige Cabernet Sauvignon wilt combineren met een perfect gegrilde steak of een knapperige Chardonnay met een delicaat visgerecht, onze app zorgt ervoor dat elke maaltijd naar een gastronomisch niveau wordt getild.

3. Sommelier service

Onze app biedt je het onschatbare voordeel van directe toegang tot onze sommeliers via een handige chatfunctie, waardoor hun expertise binnen handbereik is voor al je wijngerelateerde vragen.

4. Houdt je wijnvoorraad bij

Wat onze app echt onderscheidt, is de intuïtieve categorisatie, waarbij je wijnen netjes worden gerangschikt op verschillende wijntypes, waardoor het een koud kunstje wordt om de perfecte fles voor elke gelegenheid te vinden en ervan te genieten.

Hoe werkt de app?

Nou, het is vrij eenvoudig!

Maak een foto van het 

etiket van je wijn

Stap 1: Maak een foto van het 

etiket van je wijn

Het etiket wordt geanalyseerd met behulp van Google Cloud Technology, die de tekst vergelijkt met onze uitgebreide database, waardoor je nauwkeurige informatie krijgt over je wijnselectie.

De wijn wordt dan

opgeslagen in je inventaris

Stap 2: De wijn wordt dan

opgeslagen in je inventaris

Van hieruit heb je ook toegang tot alle andere wijnen die je hebt gescand.

En je bent klaar!

Stap 3: En je bent klaar!

Met deze analyse krijg je toegang tot een schat aan informatie over de wijn, waaronder het aroma, het smaakprofiel, het land van herkomst, details over het wijnhuis, een stukje geschiedenis en nog veel meer, waardoor je wijnkennis wordt verrijkt en je proefervaring wordt verbeterd.

Testimonials

KIJK WAT AL DEZE TEVREDEN KLANTEN TE ZEGGEN HADDEN OVER DE QELVIQ

Revolutionair

Ik ben niet eens een wijnkenner, maar dit product brengt mijn ervaringen met wijn naar een heel nieuw niveau. Het steelt de show tijdens mijn etentjes, maar het belangrijkste is dat het gebruiksvriendelijk is. Ik denk erover om het als kerstcadeau te kopen voor mijn gewaardeerde familieleden. Grote winst om te hebben! Grace uit België
Grace V.

Een must-have voor iedereen die van wijn houdt!

QelviQ heeft de manier waarop ik thuis van wijn geniet volledig veranderd. De label scanning functie zorgt ervoor dat elk glas op de perfecte temperatuur wordt geserveerd, zonder mankeren. De app is een schat aan wijngerelateerde informatie, met temperatuurrichtlijnen en waardevolle suggesties voor bijpassende gerechten. De "Ask Our Sommelier" functie voegt een fantastisch persoonlijk tintje toe! Ik raad dit product echt aan.
Victoria F.

Doet wat het belooft

Doet wat het belooft. IIk heb nagekeken met een andere wijnthermometer en QelviQ bereikte de ideale schenktemperatuur met een marge van 0.1 °C
Ik hou ook van het advies dat de Ask QelviQ app geeft betreffende het ideale gerecht.
Ik heb een QelviQ van de eerste generatie. Ik las dat de nieuwe QelviQ's ook een warmtefunctie hebben. die had ik graag gehad omdat ik ook een wijnkast heb waar een aantal rode wijnen worden geconserveerd aan 12.5°graden. Spijtig
Jean V.

Eindelijk, wijn op de juiste temperatuur !!!

Wat een ongelooflijke ervaring om rode wijn op de juiste temperatuur te drinken. Tot nu toe dronk ik rode wijn veel te warm. Het smaakverschil is onbeschrijflijk.
Ik raad het iedereen aan.
Koen L.

Het voelt een beetje futuristisch

Ik vind het erg leuk dat ik de temperatuur zelf kan aanpassen, want ik wil mijn rode wijnen een beetje warmer. De app en het apparaat zijn erg cool. Ik zou zeggen dat 

ik er blij mee ben.

Luna V. D.

Zoals bij de wijnmaker

Ik heb voor de eerste keer thuis zo genoten van mijn favoriete Bourgognes. Als we daar op bezoek gaan bij de wijnboeren is het altijd heel lekker maar thuis hebben we niet diezelfde ervaring. De ideale schenktemperatuur maakt het verschil.
Myriam D.

Een beetje over QelviQ

QelviQ is een visionair bedrijf dat de wijnbeleving naar nieuwe hoogten wil tillen. Door gebruik te maken van geavanceerde IoT- en cloud-technologie heeft QelviQ de traditionele ijsemmer gerevolutioneerd en veranderd in een ultramodern koel- en verwarmingsapparaat dat veel verder gaat dan het gewone koelen van wijn. Via de innovatieve Ask QelviQ App bieden we een suite van vier platformdiensten die elk aspect van wijngenot verbeteren.